Als starter ...

 

U heeft een waanzinnig goed idee voor een onderneming, dat u ten uitvoering wilt brengen. Waar moet u dan allemaal aan denken? Moet u zich al inschrijven bij de Kamer van Koophandel, of juist niet?  Hoe zit het nu met uw bedrijfsplan? Wat moet daar allemaal in komen te staan? Heeft u een vreemd vermogen nodig en hoe komt u hieraan?

Voor veel (startend) ondernemers zijn dit algemene vragen waarmee u in het voortraject te maken kunt krijgen en waarop Prevos Marketing voor u een antwoord heeft! Zo kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van een bedrijfs en/ of marketingplan. Het is ook mogelijk dat wij dit volledig voor u overnemen. Uiteraard tegen onze vaste lage tarieven.

Ga ervoor!

Wanneer alle doelstellingen zijn bepaald en u weet hoe u uw bedrijf wilt profileren, kan Prevos Marketing u zowel online als offline ondersteunen om uw bedrijf goed op de kaart te zetten. Denk hierbij aan het ontwerp van uw logo en website.

Tenslotte zorgt Prevos Marketing ervoor dat u goed gevonden wordt op zoekmachines zoals Google.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag weten wat Prevos Marketing voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij willen graag met u meedenken.

(Aan het intake gesprek zitten geen kosten verbonden, het gesprek is vrijblijvend).